sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Una moto dins d’un elevador

Una moto que cap en un elevador? Sí. Un total de 40 alumnes de la Universitat Politècnica de Cartagena han treballat durant dos anys en el disseny d’una moto elèctrica que, a més de ser silenciosa i no contaminant, és plegable i molt lleugera. Aquestes característiques permeten, entre d’altres, que l’usuari pugui pujar-la a casa en el seu ascensor.

Aquesta moto va ser dissenyada per a participar en la competició internacional per a enginyers “Smart Moto Challenge” i van obtenir el segon lloc. El jurat va catalogar-la com la moto amb el millor disseny mecànic, ja que va ser l’única motocicleta articulable.

També va ser considerada la millor quant a aplicacions multimèdia. I és que la moto disposa de sensors per a trobar aparcament i redirecciona els llums en circular per trams amb corbes. A més, permet atendre trucades telefòniques i recarregar el mòbil. Unes aplicacions que, segons l’equip, poden traslladar-se a qualsevol altre vehicle.

El pressupost per a la seva fabricació, sense comptar el treball dels alumnes que han participat en el projecte de manera altruista, és de 6.000 euros.

Què opineu del nou invent? Creieu que soluciona alguns problemes d’accessibilitat?

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu