sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Una plataforma d'aire permet realitzar esport sense esgotar-se

Les persones grans o amb problemes de mobilitat que volen estar en forma sense esgotar-se tenen una bona alternativa. És el sistema ABE, una plataforma de dissipació d’aire amb la que l’usuari realitza qualsevol moviment o exercici aèrobic.

El sistema ABE suposa un baix impacte articular i cansa menys que realitzar els mateixos exercicis sobre el terra. Així, els usuaris poden realizar esport durant més temps i en conseqüència el gast calòric és més gran, afavorint l’aprimament.

L’origen d’ABE l’hem de cercar a Argentina, on aquest sistema de plataformes de dissipació d’aire es practica desde fa 10 anys, amb resultats demostrats per l’Universitat Caece i altres treballs mèdics.

Un mètode que s’està introduint al nostre país i que permetrà acostar l’esport a aquells que no el practiquen de manera habitual a causa de la duresa dels exercicis al terra, la falta de resistència o de mobilitat.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu