sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

UPnRIDE, la cadira de rodes robotitzada que possibilita a l'usuari moure's en posició vertical

Les persones que es desplacen en cadira de rodes es troben amb molts obstacles en el dia a dia. Un d'ells és sensorial i psicològic: la incapacitat de mirar directament a les persones als ulls a causa de la diferència d'altura entre la persona que va asseguda en la cadira de rodes i les altres persones que van a peu. 

UPnRIDE posa fi a aquesta situació i permet a les persones amb diversitat funcional poder viatjar en posició vertical. El poder desplaçar-se en peus, permet a més millorar la salut, estimulant la circulació i el trànsit intestilal, reforçant els músculs, millorant la densitat òssia i prevenint úlceres.

UPnRIDE és un mecanisme robotitzat amb funcions d'exosquelet, brindant a l'usuari amb mobilitat reduïda una infinitat de possibilitats quant a moviments es refereix. Aquest invent l'hs creat Amit Goffer, un enginyer elèctric d'Israel amb tetraplegia resultant d'un accident de trànsit.

Aquest dispositiu robòtic és molt versàtil perquè pot passar de quatre rodes (posició convencional de qualsevol cadira de rodes) a només dues rodes de forma molt ràpida. Així mateix, el UPnRide s'adapta a qualsevol superfície per salvar petits obstacles gràcies a un sistema automatitzat. En la mateixa línia, una petita grua vertical és la que facilita a la persona posar-se en peus. Per a una major subjecció de l'usuari, la cadira ve equipada amb ancoratges de seguretat, que permeten a la persona realitzar els moviments necessaris amb tota tranquil·litat.

A nivell informatiu, aquest model de cadira es començarà a comercialitzar a principis de 2018.

Font: europapress.es

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu