sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Us esperem a la Fira de Mostres de Girona

fira de mostres de girona valida sin barreras

La Fira de Mostres de Girona acull, com cada any, una nova edició d'aquest tradicional esdeveniment multisectorial que agrupa a una representació de les millors empreses de la província de Girona. 

Totes aquelles persones que ho desitgin estan convidades a conèixer de a prop les últimes novetats en matèria d'accessibilitat: cadires pujaescales, plataformes salvaescales, elevadors verticals, adaptació de vehicles per a persones amb mobilitat reduïda… Totes aquestes solucions i ajudes tècniques les trobaran en el stand de Válida sin barreras (stand número 145-148), situat dins del recinte firal.

Amb la participació en aquest esdeveniment Válida sin barreras vol acostar a les persones amb discapacitat, amb mobilitat reduïda i a les persones grans d'avançada edat les millors solucions del mercat en accessibilitat per fer la vida més fàcil i segura. Així mateix, aquelles persones que ho desitgin, a més de veure en directe una representació de cada producte, podran provar-lo i rebre l'assessorament gratuït d'un tècnic adequat a cada tipus de necessitat.

Us esperem!

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

salvaescales google
menu