sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Vacances sense barreres per a tothom!

Ja sou molts els que esteu gaudint d'unes merescudíssimes vacances d'estiu. Com? Encara no teniu res preparat i us vindria de gust fer una escapada? Fet! Aquí teniu una llista de recursos on podeu trobar mil i una idees de vacances adaptades:

Turisme per a tothom.

Platges, gastronomia, oci, natura, allotjaments, experiències… adaptades i a tot el territori català. Les podreu trobar totes en aquesta web avalada per la Generalitat de Catalunya.

Equalitas vitae.

Us ve de gust gaudir de les vostres vacances visitant museus o gaudint d'una bona obra de teatre? Trobareu propostes en aquesta web, que també inclou informació sobre platges, excursions i allotjaments per a totes les butxaques. Totes les activitats i propostes estan adaptades i gaudeixen d'un segell d'accessibilitat verificat pels consultors que gestionen la web.

Ocio adaptado.

Aquesta web us ofereix opcions d'allotjament i d'oci a tot el país. És una espècie de directori que es va ampliant gràcies a les recomanacions dels usuaris. Allà hi trobarem un llistat de llocs adaptats per a diferents cadires de rodes, per exemple.

Platges per a tothom.

Al mar, al mar! Si us encanta l'aigua en aquesta web podreu localitzar totes les platges de l'estat espanyol i quins serveis ofereixen per tal que el lloc escolli s'adapti a la vostra condició i movilitat. Platges amb rampes, passarel·les, cadires amfíbies… Tothom a l'aigua!

Furgoneta.

Per què no agafem els trastets  i fem carretera? La Fundació Miquel Valls, entitat que lluita a favor de les persones amb Esclerosi Lateral Amiotròfica, posa a la disposició de les persones afectades i els seus familiars una furgoneta adaptada perquè pugueu córrer món! Qui s'apunta? Interessats podeu demanar informació al telèfon 93 766 59 69.

 

Feliç estiu sense barreres.

 

Font: Fundació Miquel Valls.

 

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2021

menu