sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

València anuncia que amplia el Pla Renhata 2018 a 5,5 milions d’euros

València amplia pressupost Pla Renhata 2018

La consellera d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, María José Salvador, ha anunciat aquest dijous, durant la jornada de rehabilitació que ha organitzat la Generalitat en Cevimasa, les principals novetats de la convocatòria de les ajudes de reforma d’interior Pla Renhata 2018.

Entre les millores introduïdes en aquesta segona convocatòria s’ha subratllat que s’ha augmentat el pressupost, passant de tres milions en l’anterior convocatòria a 5,5 amb possibilitats d’ampliació, fet que permetrà arribar a més gent i que més famílies puguin millorar les condicions de les seves llars. Amb tot això, s’espera que més de 1.500 unitats familiars puguin beneficiar-se d’aquest Pla durant el 2018.

La primera convocatòria d’aquestes ajudes, el passat 2017, va ser tot un èxit i es van superar les expectatives. Per aquesta raó, totes aquelles obres que es van quedar sense subvenció per falta de pressupost podran optar de nou a rebre-la aquest any, ja que les obres que podran rebre l’ajuda seran totes aquelles acabades entre el 18 de maig del 2017 i el 30 de juny del 2018.

A més, aquest any s’afegeix una subvenció bàsica d’un 5% per costejar els treballs tècnics previs a totes les persones que compleixin amb els requisits. D’aquesta forma, aquesta subvenció bàsica es completarà amb la subvenció addicional que s’obtindrà en funció de la baremació fins a un màxim del 35% de l’obra i 4.200 euros.

Així mateix, s’han facilitat les condicions d’accés per a persones amb diversitat funcional, ja que s’elimina el pressupost mínim d’obra en els casos en què la discapacitat sigui igual o superior al 50% o es tracti de persones d’edat avançada, de més de 75 anys.

Per últim, es milloraran les fases de la tramitació, amb la qual cosa el procediment podrà fer-se només en una sola fase de sol·licitud i final de l’obra.

Font: elmundo.es 

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu