sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Valida abandera al corredor de motos Handy Jordi Simon

Valida patrocina a Jordi Simon a la carrera de motos Handy

A Valida ens comprometem amb l'esport inclusiu, per aquesta raó som patrocinadors del corredor de motos Jordi Simon. Jordi és pilot de moto Handy 600 c. c., porta una Yamaha R6 adaptada amb una palanca de canvi al costat dret (un sistema inventat per ell mateix). El nostre pilot té una amputació femoral esquerra i, a més, té una artròdesis de colze en aquest mateix costat. Això li provoca que tingui aquesta extremitat fixa a 9 0º. Per poder accionar el fre posterior, la seva moto té un sistema adaptat d'una Pitbike que li permet frenar mitjançant el polze esquerre.

Enguany Jordi Simon participarà a la 3a carrera Handy que se celebra a Espanya els dies 13-14-15 de maig, en el circuit de Navarra Els Arcs. A més, està a l'espera que confirmin la carrera que es vol fer a Xest a finals d'any per poder participar-hi.

En Jordi va patir un accident de moto que li va deixar amb greus seqüeles físiques, però va aconseguir reinventar-se i va utilitzar la seva pròpia experiència per a obrir la seva pròpia ortopèdia. Més endavant i juntament amb el seu equip ha aconseguit preparar-se per a convertir-se en pilot Handy. Això va suposar incomptables proves per a trobar les millors adaptacions a la moto, preparació física i molta pràctica de conducció.

Ell i el seu amic Alex Cruz, també pilot, van ser els propulsors per a l'organització de carreres d'aquesta categoria de motos per a persones amb discapacitat física al nostre país. Tenen l'objectiu a llarg termini de crear un campionat internacional amb 4 carreres, però abans han d'aconseguir establir un campionat nacional propi.

A Valida estem encantats de conèixer a persones com en Jordi que ha convertit la seva discapacitat en una gran capacitat i virtut. Valorem molt les iniciatives d'esport inclusiu que permeten la participació de totes les persones independentment del seu físic.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu