sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Válida sin barreras, 8 anys donant suport a l’esport adaptat de MIFAS

valida sin barreras accessibilitat

Francesc Nonó, gerent de Válida sin barreres, Albert Vila, gerent de Válida Lift i Albert Carbonell, president de Grup MIFAS, han signat un conveni de col·laboració per donar suport a l’equip de bàsquet en cadira de rodes i la boccia de l’entitat. L’objectiu és fomentar l’esport adaptat i donar-li visibilitat.

Aquest és el vuitè any consecutiu que Válida sin barreras col·labora amb la Secció Esportiva de MIFAS, col·laboració que va més enllà d’un patrocini ja que empresa i entitat comparteixen valors i tenen una excel·lent relació en tots els sentits.

Aquesta temporada, Válida sin barreras CB MIFAS, l’equip de bàsquet en cadira de rodes de l’entitat, disputa a la Segona Divisió de la Lliga Espanyola, competició que es va iniciar el mes de novembre i en què hi participen vuit equips d’arreu d’Espanya. La formació participa també a Copa Catalana. L’equip juga els seus partits a casa, el diumenge a les 12h, al Pavelló de Girona Fontajau.

Pel que fa a la boccia, disciplina paralímpica practicada per persones amb paràlisis cerebral o discapacitat física severa, MIFAS compta amb les figures de Vasile Agache i Ramon Prats, que competeixen tant a nivell nacional com internacional.

El patrocini signat entre Válida sin barreras i Associació MIFAS és per a la temporada 2019-20 i, a banda de donar suport econòmic a l’equip de bàsquet en cadira de rodes i a la boccia de la Secció Esportiva de l’entitat, Válida sin barreras estableix la voluntat d’organitzar jornades tècniques a les instal·lacions del SIRIUS MIFAS Girona adreçades a persones associades a l’entitat i professionals del sector de la discapacitat. Amb aquesta iniciativa, Válida sin barreras dóna un gran impuls a l’esport adaptat i potencia la formació en accessibilitat com eix vertebrador de la seva política corporativa.

 

Per un món sense barreres!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu