sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Válida sin barreras a la Fira de Mostres... ¡Amb moltes novetats!

Arriba una nova edició de la Fira de Mostres de Girona i, com cada any, a l'estand de Válida sin barreras presentarem les últimes novetats en accessibilitat.

És el cas d'una revolucionària cadira de rodes que funciona amb tecnologia Segway: avancem o retrocedim balancenjant la part superior del cos i girem lateralment gràcies a un manillar. És l'única cadira de rodes del mercat capaç de circular per terrenys difícils com platges, neu o camins de sorra durant molt de temps i amb un comportament satisfactori.

A més, exposarem altres solucions que fan la vida més fàcil a les persones amb discapacitat o mobilitat reduïda, com Agile, l'atractiu elevador neumàtic de buit, panoràmic i cilíndric, les cadires pujaescales Fidus i Unum, el pujaescales Eruca i la plataforma salvaescales més compacta: Décor.

Acosteu-vos i proveu els avantatges d'un món accessible i sense barreres.

Stand núm. 127-128, Nivel 1, de la Fira de Mostres de Girona.

Del 29 d'octubre al 3 de novembre, de 10h a 20h. ¡Visiteu-nos!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu