sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Válida sin barreras a la Fira de Mostres de Girona. Us hi esperem!

Arriba una nova edició de la Fira de Mostres de Girona, la fira multisectorial més gran de Catalunya. Aquest any, la cita serà del 28 d'octubre a l'1 de novembre. Ens trobareu en el mateix lloc de cada any, en l'entrada del pavelló principal, estands número 145-148.

Veureu que hem ampliat espai perquè tenim moltes novetats per mostrar-vos! Entre elles, us presentarem a ELEVO, un ascensor que encaixa a qualsevol lloc perquè la seva pròpia estructura ocupa tan poc espai que no és necessari un gran forat per instal·lar-lo com passa amb la resta d'ascensors.

També podreu veure in situ i provar el vehicle adaptat de Válida Car amb les seves adaptacions per a l'accés i conducció de les persones amb mobilitat reduïda o discapacitat, així com pujar a la plataforma pujaescales Spatium (pensada per a escales rectes) i a la cadira salvaescales Socius (ideal per superar trams d'escala corbs).

A més coneixereu en Raül, el nostre home maniquí, atractiu a més no poder, i cedit per l'Ortopèdia Bassó d'Amer (gràcies Soledad!) per donar una mica d'alegria als ascensors que tindrem exposats.

Els més aventurers, a més, podran fer una volta amb la cadira de rodes Segway, ja la coneixeu, Genny 2.0, la primera cadira de rodes del mercat que garanteix amb èxit l'accés als terrenys més difícils: neu, sorra, herba…

Us esperem a tots a la nostra caseta accessible a la Fira de Mostres de Girona. Si us acosteu a saludar-nos us donarem un petit detall.

Fins aviat!

Válida sin barreras en la Fira de Mostres de Girona 2016

Estand núm. 145-148, pavelló principal

Adreça: Pg. de la Devesa, 34-36. C.P: 17001 GIRONA

Més informació en: [email protected] o al telèfon gratuït 900 414 000

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu