sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Válida sin barreras a la Fira Discat!

Aquest cap de setmana es va celebrar a la població de Sant Joan de Vilatorrada (el Bages, Catalunya) la primera Fira Discat, un esdeveniment especialment ideat per a convertir-se en tot un referent en el món de l'accessibilitat i dirigit principalment a les persones amb discapacitat i mobilitat reduïda.

La fira va ser el perfecte aparador per descobrir les últimes novetats quant a tecnologia orientada a millorar la inclusió física i social de les persones amb el seu entorn. Així va ser com més de cinquanta estands, entre associacions i empreses del sector de la discapacitat, es van congregar per oferir als assistents tot tipus d'ajudes per millorar la qualitat de vida en el seu dia a dia.

Entre les moltes novetats que es van presentar van destacar principalment les solucions aportades per Válida Car pel què fa a l’adaptació de vehicles. Molts assistents van ser testimonis de la gran quantitat de dispositius que es poden aplicar a un vehicle per facilitar la conducció, l'accés i el transport a les persones amb discapacitat o mobilitat reduïda: rebaixis de pis, comandaments per a la conducció, grues per a recollir les cadires de rodes sense esforç, plataformes elèctriques...

Així mateix, els usuaris que es s’apropaven a l’estand de Válida sin barreras també van poder provar en exclusiva la nova Genny X-Road, la versió tot terreny de la revolucionària Genny, la cadira de rodes que empra la tecnologia Segway per oferir a l'usuari una sorprenent llibertat de moviments amb només balancejar lleugerament el cos, així com un gir de 360º sobre si mateixa sense realitzar cap gran esforç.

Amb esdeveniments com aquest, els organitzadors de la fira, els professionals del sector i totes les persones que van assistir a la Fira Discat han marcat un precedent per impulsar l'accessibilitat per tots i un món més inclusiu i sense barreres.

 

Fuente: ACN Barcelona

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu