sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Válida sin barreras a Ortomedical Care '12

Amb una renovada i ampliada denominació, 'Orto Medical Care' reunirà a les empreses especialistes en ortoprotésica, productes de suport a la discapacitat, serveis professionals a la tercera edat i, com a novetat, en equipament mèdic hospitalari.

La Federació Espanyola de Ortesistas Protesistas (FEDOP), de la mà de les associacions d'ortopèdia més representatives del sector, i en col·laboració amb diferents entitats relacionades amb els sectors convocats, organitza cada dos anys aquesta exposició comercial global, així com congressos científics (ortopèdia i geriatria) paral·lels perquè fabricants, distribuïdors i professionals comparteixin agenda durant un únic esdeveniment.

Més d'un centenar d'empreses van estar presents en l'edició anterior per donar a conèixer els seus productes més nous al sector ortoprotésic, sent partícips d'un esdeveniment firal al que van assistir més d'11 mil visitants professionals.

En aquesta nova edició es comptaran amb més de 3.000 m2 d'exposició contractats que, sens dubte, atrauran a milers de visitants professionals. Oportunitats de negoci que es combinaran amb la formació en un únic escenari, ja que, de forma paral·lela, tindran lloc els Congressos ORTO i CARE. En ells s'abordarà la realitat actual tant de l'ortopèdia com de la geriatria des de diferents perspectives, científica, política, econòmica i social.

A més, se celebrarà una jornada empresarial prèvia, en la qual representants del Ministeri de Sanitat, FEDOP i CERMI analitzaran les últimes reformes del Govern en la prestació ortoprotésica. Serà el dia 26 de setembre a l'hotel AC Cuzco (Madrid). 

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu