sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Válida sin barreras abandera la formació en accessibilitat.

El Centre Autonòmic de Referència en Discapacitat (CARD) “Capacitas”, situat a la Universitat Catòlica de València, va esdevenir l'escenari escollir per celebrar la 1era. jornada sobre “Accessibilitat per tots i Adaptació de vehicles per a persones amb mobilitat reduïda” que Válida sin barreras, empresa de referència en el sector de l'accessibilitat, va impartir amb èxit a un gran nombre d'assistents.

La Jornada formativa, en col·laboració amb Ortoprono i CARD Capacitas, va servir per presentar les millors solucions del mercat quant a superació de barreres arquitectòniques, així com una infinitat d'ajudes que les persones amb discapacitat o mobilitat reduïda tenen a la seva disposició per conduir un vehicle o accedir aquest amb total seguretat.

La formació es va impartir al matí a estudiants de teràpia ocupacional i a la tarda a professionals del sector i a persones amb lesió medul·lar. Tots ells, espectants, van descobrir in situ i entre altres solucions les sorprenents qualitats de Genny, la revolucionària cadira de rodes amb tecnologia Segway que ofereix a l'usuari una total llibertat de moviments per qualsevol tipus de superfície.

Amb jornades formatives com aquesta, Válida sin barreras pretén apropar als professionals del sector i als usuaris totes les solucions que tenen a la seva disposició per fer-los la vida més fàcil i segura, afavorint la supressió de qualsevol barrera arquitectònica per garantir-los en tot moment la major qualitat de vida.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu