sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Válida sin barreras abandera la formació en accessibilitat.

El Centre Autonòmic de Referència en Discapacitat (CARD) “Capacitas”, situat a la Universitat Catòlica de València, va esdevenir l'escenari escollir per celebrar la 1era. jornada sobre “Accessibilitat per tots i Adaptació de vehicles per a persones amb mobilitat reduïda” que Válida sin barreras, empresa de referència en el sector de l'accessibilitat, va impartir amb èxit a un gran nombre d'assistents.

La Jornada formativa, en col·laboració amb Ortoprono i CARD Capacitas, va servir per presentar les millors solucions del mercat quant a superació de barreres arquitectòniques, així com una infinitat d'ajudes que les persones amb discapacitat o mobilitat reduïda tenen a la seva disposició per conduir un vehicle o accedir aquest amb total seguretat.

La formació es va impartir al matí a estudiants de teràpia ocupacional i a la tarda a professionals del sector i a persones amb lesió medul·lar. Tots ells, espectants, van descobrir in situ i entre altres solucions les sorprenents qualitats de Genny, la revolucionària cadira de rodes amb tecnologia Segway que ofereix a l'usuari una total llibertat de moviments per qualsevol tipus de superfície.

Amb jornades formatives com aquesta, Válida sin barreras pretén apropar als professionals del sector i als usuaris totes les solucions que tenen a la seva disposició per fer-los la vida més fàcil i segura, afavorint la supressió de qualsevol barrera arquitectònica per garantir-los en tot moment la major qualitat de vida.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2021

menu