sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Válida sin barreras al costat de les persones grans que viuen soles

accesibiilitat salvaescales valida sin barreras

Tal com afirmen els Amics de la Gent Gran “la vellesa és una etapa molt important en la vida de cada persona”. No obstant això, viure-la acompanyada i en les millors condicions és un fet que no està a l'abast de tothom. La solitud no desitjada de moltes persones converteix la vellesa en una etapa llarga i solitària, perjudicant directament en la salut de qui la pateix i convertint a les persones grans en vulnerables.

Per a fer front a l'aïllament i a la solitud de tantes persones grans, la companyia, el tracte humà i l'afecte són vitals. Les mostres d'afecte són clau perquè les persones que viuen aïllades tornin a sentir-se integrades dins la societat. Per això, des de Válida sin barreras donem gràcies a la gran tasca que desenvolupa l'associació Amics de la Gent Gran, que treballa dia a dia per a combatre la solitud no desitjada i l'aïllament social.

Aquesta entitat s'encarrega de realitzar trucades i visites setmanals al domicili de les persones grans que viuen soles, oferint-los companyia de qualitat i generant un vincle afectiu i de confiança amb la persona voluntària. Així mateix, Amics de la Gent Gran també realitza activitats lúdiques per a "augmentar la participació i subratllar el valor social” d'aquestes persones, entre d’altres.

Les entitats també juguen un paper clau per a combatre la solitud no desitjada. Les ajudes en forma de voluntariat i els donatius són importantíssims per a recolzar la gran tasca d'aquesta associació.

Válida sin barreras s'ha sumat a aquesta xarxa d'entitats col·laboradores per a combatre i actuar davant les situacions d'extrema vulnerabilitat i procurar per la dignitat de les persones grans. Considerem que iniciatives solidàries com aquestes són fonamentals per a fer contribuir a un envelliment saludable i a la integració d’aquest col·lectiu dins la societat.

Per un món sense barreres!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu