sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Válida sin barreras amb els malalts medul·lars

Treballar per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat. Amb aquest objectiu, Válida sin barreras i la Fundación del Hospital Nacional de Parapléjicos para la Investigación y la Integración (FUHNPAIIN) sumen esforços i desenvolupen noves sinergies per a poder ajudar les persones amb diversitat funcional.

FUHNPAIIN realitza i desenvolupa programes de recerca científica a favor de la salut i la prevenció de malalties, la millora de l'assistència sanitària, sociosanitària i la rehabilitació. També difon els avanços més rellevants per al col·lectiu de persones amb lesió medul·lar i el seu entorn sociològic. Ho fa a través de la plataforma de comunicació Infomédula, en la que Válida sin barreras hi contribueix a nivell de producció, edició i distribució dels seus continguts.

Válida sin barreras és una empresa amb gran responsabilitat social corporativa que aposta per treballar conjuntament amb associacions i entitats per aconseguir una major inclusió de les persones amb discapacitat a la societat. Col·labora amb CERMI, Grup Mifas, Asemcat, ECOM i Aspaym Madrid, entre d’altres.

L'Hospital Nacional de Parapléjicos és un centre de referència al nostre país quant a rehabilitació integral de la lesió medul·lar espinal. Compta amb més de 40 anys d'experiència assistencial.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2021

menu