sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Válida sin barreras amb els malalts medul·lars

Treballar per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat. Amb aquest objectiu, Válida sin barreras i la Fundación del Hospital Nacional de Parapléjicos para la Investigación y la Integración (FUHNPAIIN) sumen esforços i desenvolupen noves sinergies per a poder ajudar les persones amb diversitat funcional.

FUHNPAIIN realitza i desenvolupa programes de recerca científica a favor de la salut i la prevenció de malalties, la millora de l'assistència sanitària, sociosanitària i la rehabilitació. També difon els avanços més rellevants per al col·lectiu de persones amb lesió medul·lar i el seu entorn sociològic. Ho fa a través de la plataforma de comunicació Infomédula, en la que Válida sin barreras hi contribueix a nivell de producció, edició i distribució dels seus continguts.

Válida sin barreras és una empresa amb gran responsabilitat social corporativa que aposta per treballar conjuntament amb associacions i entitats per aconseguir una major inclusió de les persones amb discapacitat a la societat. Col·labora amb CERMI, Grup Mifas, Asemcat, ECOM i Aspaym Madrid, entre d’altres.

L'Hospital Nacional de Parapléjicos és un centre de referència al nostre país quant a rehabilitació integral de la lesió medul·lar espinal. Compta amb més de 40 anys d'experiència assistencial.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu