sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Válida sin barreras amb l'Associació Catalana per al Parkinson

Válida sin barreras i l’Associació Catalana per al Parkinson (ACAP) han signat un conveni de col·laboració per a, conjuntament, informar, potenciar i difondre l’accessibilitat universal, unint esforços per a l’eliminació de barreres arquitectòniques, desplegant recursos i establint sinergies i accions conjuntes. 

L’ACAP és una entitat sense ànim de lucre que, des de 1985, vetlla per l’ateció i l’orientació de les persones afectades per la malaltia de Parkinson i als seus familiars i/o cuidadors de la Catalunya. A més de promoure i facilitar una atenció integral als afectats per aquesta malaltia, també ofereix suport psicosocial, lluita per la creació de centres d’assistència als afectats per la MP i promou la investigació sobre la malaltia.

Válida sin barreras, sempre al costat d’entitats al servei de les persones amb mobilitat reduïda o algun tipus de discapacitat física, es suma a la causa per ajudar a aquest col·lectiu a obtenir una vida més fàcil i segura.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu