sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Válida sin barreras amb la gent gran.

La Fundació Catalana Privada de Suport a la Gent Gran, juntamente amb els Botiguers de Tarragona, enguany promouen la tercera edició de la “Fira de la Gent Gran”, una jornada festiva orientada a promoure la qualitat de vida de les persones d'avançada edat mitjançant l’organització d’activitats i stands especialmente orientats per a aquest col·lectiu.

La fira es celebrarà aquest cap de setmana (dies 20, 21 i 22 de juny) i tindrà lloc a la Rambla Nova de Tarragona, des del Mirador fins al carrer de Sant Francesc. 

Válida sin barreras, sempre al costat de la gent gran, també estarà present a la fira, mostrant una infinitat de solucions per millorar l'accessibilitat de les persones amb mobilitat reduïda. La seva presència estarà garantida gràcies a l'estreta col·laboració mantinguda amb la Botiga de Salut, botiga de referència especialitzada en tot tipus de solucions per millorar la qualitat de vida de les persones: òptica i audiometria, ortopèdia, autonomia personal i puericultura, entre altres.

Per un món sense barreres, us esperem a partir de demà i durant tot el cap de setmana a la Fira de la Gent Gran de Tarragona.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu