sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

VÁLIDA SIN BARRERAS amb la UIC en el "Postgrau en Accessibilitat i Disseny per a Tots"

Un any més, la UIC Barcelona School of Architecture està realitzant el Postgrau en Accessibilitat i Disseny per a Tots. Es tracta d'un postgrau de referència i pioner en el món de la formació de persones expertes en l'àmbit de l'accessibilitat desapercebuda, que prioritza el disseny inclusiu mitjançant l'aplicació de criteris normalitzadors.

El Postgrau en Accessibilitat i Disseny per a Tots compta amb el suport de les entitats més importants del sector, entre elles Válida sin barreras, especialitzada en solucions per a la supressió de barreres arquitectòniques. Aquesta tarda, el Sr. Josep Cros, Director Tècnic de Válida sin barreras, impartirà la classe sobre “Innovació en accessibilitat” on exposarà als alumnes casos reals en els quals s'ha pogut dotar d'accessibilitat a espais que fins llavors no eren aptes per a les persones amb discapacitat o mobilitat reduïda.

“Aquest és un curs en el qual busquem ensenyar a fer una accessibilitat per a tots, amb un disseny el més normalitzat possible, com el que vàrem realitzar durant la construcció de la Vila Olímpica per als Jocs Olímpics i Jocs Paralímpics de Barcelona en 1992, i que va suposar una fita a nivell mundial”, exposa Enrique Rovira-Beleta, arquitecte i director del Postgrau.

Es tracta, doncs, d'un Postgrau obert a estudiants de totes les nacionalitats interessats en l'àmbit de l'a accessibilitat, un sector que necessita cada vegada més de tècnics especialitzats per a fer del nostre entorn un espai per a tots.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu