sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Válida sin barreras... ara adaptem vehicles!

Les persones amb discapacitat i mobilitat reduïda també volen conduir... Posem-ho fàcil! A Válida sin barreras portem 15 anys treballant a favor del col·lectiu de persones amb diversitat funcional o gent gran, així que l’experiència ens ha ensenyat que per a treballar per als nostres clients hem d’estar atents a les seves necessitats. Fruit d’aquesta observació, hem decidit sumar una nova divisió a la nostra gamma de solucions: l’adaptació de vehicles!

D’aquesta manera, les persones amb discapacitat i poca mobilitat podran accedir als cotxes i també.. conduir-los!

Els serveis d’adaptació de vehicles que ofereix Válida sin barreras consisteix en:

  • Adaptar els comandaments de conducció. Instal·lem tot tipus de dispositius electrònics i mecanismes que permetran la conducció, respectant sempre la seguretat activa i passiva dels vehicles. Entre els dispositius instal·lats, hi trobem accelaradors electrònics al volant o per palanca, frens autobloquejants, satèl·lits multifunció, embragaments automàtics, poms...etc.
  • Accessos al vehicle. S’inclouen seients giratoris per un millor accés al vehicle. I per facilitar l’entrada de les persones en cadira de rodes i scooters instal·lem rampes manuals i plataformes elèctriques elevadores.
  • Transformació del vehícle per a particular i servei públic (taxi). Rebaixem el pis, col·loquem una rampa d’accés i ancoratges per a la cadira de rodes i opcionalment col·loquem un o dos escalons laterals.
  • Ajuda per elevar i guardar la cadira de rodes al maleter: braç recullcadires robotitzat i grues.

Si esteu pensant en adaptar el vostre vehicle, no espereu més, a Válida sin barreras us posem totes les facilitats per aconseguir un cotxe completament adaptat a les vostres necessitats. Demaneu-nos més informació sense compromís a [email protected].

Atenció ajudes: IVA superreduït per als vehicles adquirits per entitats socials de serveis a la discapacitat.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu