sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Válida sin barreras assistirà a la XV Jornada sobre models d’habitatge

Demà, dijous 21 de maig, es celebra la XV Jornada sobre models d’habitatge a l’Espai Josep Bota (San Andreu, Barcelona). La sessió d’aquest any es centrarà principalment en reivindicar la casa com a un dret. S’abordaran temes com l’accessibilitat a l’habitatge, als espais públics o l’autogestió en l’espai privat, entre altres. Diferents experts i professionals del sector dirigiran aquests temes al llarg de la jornada, de 10 del matí fins les 5 de la tarda.

Tot i així, la XV Jornada d’ASPAYM Catalunya aposta per ser un esdeveniment participatiu. Amb aquest motiu s’ha dissenyat una agenda d’activitats que parteix de l’estudi de casos reals, de l’experiència de les persones i de diverses sessions dedicades al debat i l’intercanvi de opinions. S’estructurarà en dues parts: una destinada a ponència i taller i una altra a l’elaboració d’un projecte reivindicatiu que aposti per l’accessibilitat a l’habitatge.

Válida sin barreras assistirà per primer cop en qualitat d’expositor. Tots els assistents a la jornada estan convidats a passar-se per l’estand i conèixer en primera persona el seu equip.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu