sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

“Válida sin barreras – C.B. MIFAS”

Estem molt contents. Válida sin barreras es converteix, un any més, en partner oficial del Grup Mifas. I és que ens uneix la mateixa filosofia: la d’aconseguir la plena integració a la societat de les persones amb diversitat funcional.

D’aquesta manera, sumem esforços, treballem junts i busquem millors solucions. Per exemple, una de les nostres col·laboracions potencia l’esport adaptat com a via cap a la inclusió. Válida sin barreras esponsoritzarà l’equip de bàsquet en cadira de rodes del grup i a la seva equipació lluirà un nom nou, el de “Válida sin barreras – C.B. MIFAS”.  Amb aquest patrocini donarem un important impuls al bàquet adaptat del nostre territori.

A més, fruit també del nou conveni, els titulars del carnet “Amic de MIFAS” gaudiran d’un 5% de descompte en tots els productes salvaescales de Válida sin barreras.

Perquè fer la vida més fàcil és qüestió de tots. Amb accions com aquestes… Ho aconseguirem!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu