sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Válida sin barreras CB Mifas, un exemple de superació

Els jugadors del Válida sin barreras CB Mifas

Voleu una samarreta oficial del nostre equip de bàsquet adaptat? I una pilota amb les signatures de tots els jugadors? Atents al nostre concurs al final d'aquesta notícia!

El Válida sense barreras CB Mifas és un dels equips més competitius del nostre país. Després d'una temporada inactiu, durant el 2016 va tornar a la càrrega amb nous jugadors procedents de diverses zones de Catalunya. Avui, competeix en la Lliga Nacional i la Copa Catalunya.

L'equip parteix del Grup Mifas, entitat dedicada a atendre les demandes i les necessitats de les persones que tenen algun tipus de discapacitat física a les comarques de Girona. Compromesos amb les persones que més ho necessiten, el Grup MIFAS va iniciar aquest projecte fa anys, sent avui un referent en esportivitat i superació.

A dia d'avui, l'equip de bàsquet compta amb una plantilla de 10 jugadors que entrenen en el Pavelló de Fontajau (Girona), seu de l'equip. Des del passat mes de novembre, inici de la temporada, el Válida sin barreras CB Mifas ha jugat ja diversos partits al territori nacional.

Els coneixeu? Els malabaristes de la pilota de l'equip de bàsquet adaptat Válida sense barreras C.B. Mifas són: Marcelo Moreno, Ramón Bel, Victor Niubó, Carlos Bermúdez, Ricardo Núñez, Francisco Javier Aldamiz- Ecvevarria, Domingo Bosc, David Guerra, Carlos Manjón, Josep Tatché i Carlos Bermúdez.

És increïble veure'ls jugar! Per saber els horaris dels partits podeu consultar la web del Grup Mifas aquí o trucar al 972 41 40 41.

A Válida sin barreras estem molt contents de ser el patrocinador oficial d'aquest equipàs, així com col·laborar amb l'entitat.

Si voleu participar en el concurs simplement heu d'entrar en el nostre Facebook, fer like a la pàgina i contestar amb un comentari la pregunta que allà us fem… Us assegurem que és facilíssima! Facebook de Válida sin barreras aquí. Teniu fins el 24 de febrer. 

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu