sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Válida sin barreras cedeix una plataforma salvaescaleras per al Congrés d'Arquitectura

salvaescales arquitectura plataforma salvaescaleras

Válida sin barreras cedeix una plataforma salvaescaleras per al Congrés d'Arquitectura de Barcelona, que tindrà lloc fins a novembre d'aquest any. Gràcies a la cessió es garanteix l'accessibilitat a la sala principal del Col·legi d'Arquitectes de Barcelona, espai on tindrà lloc el Congrés.

Es tracta d'una plataforma salvaescaleras SPATIUM, un model pensat per a trams d'escala recte. Gràcies al seu sistema de fixació per pals, la plataforma permet utilitzar la seva guia com a passamans quan la màquina no està en ús. Per això, és una solució versàtil, apta per a persones que utilitzen cadira de rodes, van amb el carret del bebè o tenen algun tipus de discapacitat física. Pot instal·lar-se sense necessitat d'obres ni modificacions en l'escala existent, la qual cosa permet una ràpida engegada. Pot instal·lar-se en espai d'interior o a la intempèrie ja que aquesta realitzat en materials resistents i de llarga durbilidad.

Així també, Válida sin barreras realitzarà una xerrada el 10 de novembre sobre accessibilitat al Congrés d'Arquitectura. En aquest cas, estarà centrat a abordar casos reals on s'ha pogut superar les diferents barreres arquitectòniques. Entre els participants estarà Albert Vila, director comercial de Vàlida sense barreres, i Enrique Rovira-Beleta, arquitecte especialista. A més, també comptarem amb la intervenció de Guillermo Hurtado, tècnic en accessibilitat de l'institut Municipal de Persones amb Discapacitat – IMD de l'Ajuntament de Barcelona.

Des de Válida sin barreras, empresa especialitzada a oferir solucions per a l'accessibilitat, és tot un plaure convidar-vos al Congrés d'Arquitectura el proper 10 de novembre.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu