sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Válida sin barreras cedirà una Genny Urban a l'empresa Giro Park

Válida sin barreras segueix apostant per la mobilitat, l'accessibilitat i el compromís social. Per això, ha acordat la cessió d'una Genny Urban a l'empresa Giro Park, gestionada pel Grup Mifas. L'objectiu és millorar la mobilitat dels agents de Giro Park durant els mesos d'estiu, oferint una solució pràctica i segura.

La Genny Urban

Es tracta d'una revolucionària cadira de rodes amb tecnologia Segway. Amb unes mesures similars a les d'una cadira de rodes convencional, la Genny Urban ofereix a l'usuari la possibilitat de moure's lliurement, permetent girs de 360º i superar pendents de fins a 10%. Es recolza únicament sobre dues rodes, que es controlen a través d'un sofisticat sistema de giroscopis. L'usuari dirigeix cap a davant o cap a enrere la Genny Urban únicament amb la inclinació de l'esquena, mentre que les mans només ha d'utilitzar-les per realitzar els girs.

Els controls de la Genny Urban són intuïtius i assegurances. “En molt pocs minuts, els usuaris aprenen a utilitzar-la” afirma Albert Vila, director comercial de Vàlida sense barreres. A més, aquesta cadira ofereix una autonomia de 40 quilòmetres i compta amb un motor que funciona amb bateries de liti, recarregables amb un cable d'ordinador. Això ofereix un plus en sostenibilitat, però també en versatilitat.

Giro Park

Associada al Grup Mifas, és l'empresa encarregada de la gestió del pàrquing en zona blava de diversos municipis de Girona. Entre aquests, està el de Palamós, municipi on es presentarà oficialment la Genny divendres que ve 7 d'agost, a les 10:30, prop de l'oficina de Turisme. Passats uns dies, el següent municipi que acollirà la Genny serà Calonge, i posteriorment Pals. 
Gràcies a aquesta ajuda en mobilitat, els agents podran realitzar els controls d'una manera més fàcil i segura.

L’esdeveniment   

Us convidem a assistir a la presentació oficial de la Genny que tindrà lloc el divendres 7 agost, a les 10:30, davant de l'oficina de turisme (C/ Passeig del Mar) de Palamós. L’assistència es lliure i gratuïta.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu