sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Válida sin barreras col•labora en els Premis Romper Barreras 2016

Any rere any, els Premis Romper Barreres han reconegut l'esforç, superació i solidaritat d'associacions, fundacions i particulars en la lluita per la inclusió social. Aquest any compleix ja la VII edició i ha comptat amb la participació de 21 iniciatives, 20.000 votants i empreses de referència del sector tecnològic i l'accessibilitat. Entre elles està Válida sin barreras que, com cada any, ha aportat el seu granit de sorra amb un donatiu de 3.000€.

En els Premis Romper Barreres d'aquest any 2016 s'han presentat 21 projectes que, per votació popular i d'un jurat especialitzat, han escollit dos guanyadors per a la modalitat d'iniciativa col·lectiva i altres dues per a la individual. Entre els premiats d'aquest any, estan Miguel Ángel Camacho i Maribel Picó, en la categoria individual; i el Centre d'Educació Especial Jean Piaget de Saragossa i la Fundació RafaPuede de Múrcia, en la modalitat col·lectiva.

Aquesta tarda, 7 d'abril, a les 19:00 tindrà lloc el lliurament de premis a la Universitat Abat Oliva, davant personalitats i empreses del sector de la discapacitat, la tecnologia i l'ajuda social.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu