sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Válida sin barreras con Vision

Válida sin barreras ofereix als seus clients un nou sistema per a valorar com quedarà la cadira salvaescales a casa seva. Es tracta d’una aplicació de realitat augmentada anomenada Visión 2.0 que facilita indicacions en 3D de com es veuria la cadira a la seva escala.

El funcionament és senzill i semblant al dels codis QR. Un cop descarregada l’aplicació als nostres smartphones o tablets i gràcies a unes plantilles podem mostrar a l’usuari l’impacte visual que tindrà la cadira salvaescales al lloc d'instal·lació. D’aquesta manera ajudem al client a dissipar alguns dubtes, com per exemple, si la cadira ocuparà molt d’espai a l’escala.

L’aplicació permet, de moment, visualitzar els models Fidus, Amicus, Socius i Unum, i el client pot saltar d’un model a un altre amb un simple lliscament de dit. Pot canviar el color de la cadira i veure animacions del gir i plegat del seient en tots els models disponibles.

A més, pot veure a la pantalla el seient en 360º. També està disponible una animació d’una cadira en un tram recte, en moviment amunt i avall, i fins i tot, es pot imprimir la captura de pantalla de la cadira a la seva escala, una imatge que s’adjuntarà al pressupost.

A Válida sin barreras som conscients que tenir una cadira elevadora a la llar suposa un gran pas, així que posem tot el que es trobi al nostre abast per tal d’assessorar-lo amb la màxima informació possible. En aquest cas, a més, és tan senzill com mirar una pantalla.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu