sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Válida sin barreras, distribuidor oficial a Girona de la cadira de rodes Genny

S'apropa el gran dia. Un dia carregat d'emocions, perquè Válida sin barreras presentarà en exclusiva la cadira de rodes més revolucionària del moment per al desplaçament de les persones amb discapacitat i mobilitat reduïda: Genny! La cita serà al pavelló de Girona Fontajau el proper 2 de febrer a les 12h del migdia. Hi esteu convidats, és clar!

Podreu veure la Genny en acció durant la mitja part de l'últim partit de la temporada del nostre equip de bàsquet en cadira de rodes, el Válida sin barreras C.B. MIFAS, que jugarà a casa contra el Regal Barça- UNES S.Feliu, equip que actualment es troba en la 2ª posició i aspira a l'ascens a primera divisió d'honor.

Els que no coneixeu aquest nou invent us preguntareu… Què és la Genny? O millor dit, què no és la Genny? La Genny no és una cadira de rodes tradicional. I és que, qualsevol persona que utilitzi una cadira de rodes estàndard coneix perfectament les dificultats i limitacions de la mobilitat diària: mans sempre brutes i/o ocupades, dificultat per salvar graons, per desplaçar-se per sòls relliscosos… Amb la Genny l'usuari pot circular lliurement per tot tipus de terrenys, ja sigui platja, neu o sorra.

El perquè de la seva versatilitat es troba en el seu sistema, ja que funciona amb tecnologia Segway. D'aquesta manera, permet mantenir el màxim equilibri a l'usuari, alhora que li ofereix total llibertat de moviments. Podem passejar el gos, agafar el paraigües, menjar un gelat… amb total comoditat.

És de fàcil ús: per avançar o retrocedir n'hi ha prou amb un simple balanceig del cos cap a davant o darrere. La seva singularitat també recau en el seu seient ergonòmic, que ofereix grans possibilitats de regulació per adaptar-se a qualsevol persona, garantint el màxim confort.

Us esperem el proper dia 2 de febrer, a les 12h del migdia, al pavelló de Girona Fontajau (Girona)! Serà un dia complet, ple d'accessibilitat i d’emocions!

Si necessiteu més informació, no dubteu a escriure'ns a [email protected] o truque-nos al telèfon gratuït: 900.414.000

Fins aviat!

 

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu