sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Válida sin barreras dóna la benvinguda a El Gran Circ Iris, de Bernadetta Pajdak

circ iris valida sin barreras

Válida sin barreras, sempre al costat de tota iniciativa social vinculada amb les persones amb discapacitat o amb mobilitat reduïda, ha donat tot el seu suport i col·laboració per fer realitat el somni de la Bernadetta Pajdak, l’autora del llibre “El Gran Circ Iris”.

Aquest llibre, que si tot va bé sortirà a la llum després de l’estiu, és un conte per a petits i grans amb un gran valor terapèutic, educatiu i social. Es tracta d’un relat que t’atrapa visualment des del primer moment gràcies a les magnífiques il·lustracions de Silver Rios. Una història que, de forma entretinguda divertida, exposa el tema de la diversitat funcional amb tota naturalitat i amb el màxim respecte cap a les persones. “El Gran Circ Iris” sortirà a la llum en ben aviat per recolzar a totes les persones amb discapacitat, a les seves famílies i a tota la societat en general, sensibilitzant-la sobre els valors de la inclusió, l’empatia i la tolerància.

Volem agrair a l’autoria Bernadetta Pajdak que hagi pensat en tot l’equip de Válida sin barreras per a l’execució d’aquest projecte.

Válida sin barreras recolza projectes educatius com aquest en què s’exalten els valors socials d’integracióigualtat i on es tracta la diversitat funcional amb la màxima naturalitat i respecte.

Per un món sense barreres!

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu