sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Válida sin barreras en el Campionat de Catalunya de Ral·lis.

escalera en espiral blanca con escalones de madera

Válida sin barreras sempre s’ha involucrat i ha donat suport a tota iniciativa relacionada amb el món de l’esport, sobretot aquell amb alguna causa social o relacionada amb les persones amb discapacitat o mobilitat reduïda.

Des dels seus inicis, el patrocini del bàsquet en cadira de rodes ha sigut el seu referent, concretament donant suport al Válida sin barreras CB MIFAS ( https://www.mifas.cat/es/), un equip que any rere any ha participat activament en les competicions de la Lliga Catalana i la Lina Nacional.

La Boccia ha sigut una altra de les disciplines que Válida sin barreras ha abanderat, essent aquest un esport paralímpic, similar a la petanca que, de forma individual o per equips, és practicat per persones amb discapacitat que van en cadira de rodes.

Válida sin barreras, al llarg de la seva trajectòria professional, també ha patrocinat el pàdel adaptat, concretament a l’equip format pel Luis Peinado, esportista de València i participant el 2004 als XII Jocs Paralímpics d’Atenes. Des de 1995 fins a l’actualitat, en Luis Peinado també ha desenvolupat la seva carrera esportiva amb la pràctica del bàsquet en cadira de rodes. La vela i l’esquí també formen part de la seva trajectòria, essent l’esquí alpí una de les disciplines on més campionats ha disputat, en totes les seves modalitats.

El bàsquet en cadira de rodes, la boccia, el pàdel adaptat... són exemple de superació personal, d’esforç sense límit i de somnis fets realitat. Valors compartits per tot l’equip de Válida sin barreras.

”rally-discapacidad-deporte-competicion-sinbarreras-coche-piloto”

VÁLIDA RAL·LI TEAM

Aquest any, a més de donar suport al bàsquet adaptat, ens hem sumat als Ral·lis! Allò que fa especial aquesta acció és que tant el pilot com el copilot són companys nostres de professió i els hi donarem tot el nostre suport i escalf, concretament en el Campionat de Catalunya de Ral·lis. L’estrena serà el proper 4 de juliol, en el Ral·li del Solsonès (https://www.fca.cat/ca ). El Válida Ral·li Team ja està escalfant motors per a donar el màxim sobre terra.

Ànim campions!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu