sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Válida sin barreras en la Fira Multisectorial del Pla de Santa Maria

sin barreras a la fira Multisectorial del Pla de Santa Maria

Durant els dies 13 i 14 d'octubre i per segon any consecutiu, es realitza la Fira Multisectorial que tindrà lloc a l'interior de les naus de l'antiga fàbrica tèxtil a una superfície de 2.500 metres quadrats i 10.000 metres més en espais exteriors.

Aquest any es realitzen celebracions importants com la Passarel·la de la moda que ja compta amb 25 anys, la trobada de Camions tunejats, cotxes i motos clàssiques i històriques, així com el Museu agrícola, atraccions, etc.

La Fàbrica ha esdevingut l'espai firal idoni per al Pla de Santa Maria, amb un recinte que el segle passat va ser el motor econòmic del poble, i que ara és el lloc perfecte per a la Fira multisectorial i el conjunt d'activitats que fan la fira encara més atractiva.

Aquest any, Válida sin barreras també estarà present a la fira, a l'estand d'Ortopèdia Rambla per mostrar-vos nostres ajudes tècniques i assessorar-vos en qualsevol dubte sobre accessibilitat.

Us esperem!

Font: http://www.pla.altanet.org/

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu