sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Válida sin barreras es suma al Dia Mundial de la Paràlisi Cerebral

La paràlisi cerebral és un tipus de discapacitat física que ve produïda per una lesió del cervell. Aquesta lesió afecta a la mobilitat de la persona i la seva postura, limitant la seva vida quotidiana. La paràlisi no solament afecta a l'activitat física, sinó que també pot afectar a la capacitat sensorial i intel·lectual de les persones que conviuen amb ella.

Cal destacar que la paràlisi cerebral és una de les causes més freqüents de discapacitat en nens i nenes. S'estima que una de cada 500 persones sofreix paràlisi cerebral. A Espanya, per exemple, hi ha unes 120.000 persones.

Desafortunadament, la paràlisi cerebral no es pot guarir, doncs no es tracta d'una malaltia. No obstant això, els símptomes sí que poden ser tractats per professionals de la fisioteràpia, la logopèdia, la teràpia ocupacional i el suport educatiu per contribuir a millorar els seus moviments i estimular el desenvolupament intel·lectual.

Així mateix, les ajudes tècniques i solucions per a la millora de l'accessibilitat també són de gran ajuda per a l'eliminació de les barreres arquitectòniques que es troben en el seu moment a dia, i per fer la vida més fàcil i segura als afectats i a les seves famílies. En aquest sentit, des de Válida sin barreras posem a tots els nostres tècnics al servei de les famílies amb persones amb paràlisi cerebral per oferir-los tot l'assessorament gratuït que necessitin en matèria d'accessibilitat.

Per un món sense barreres!

Font informació: aspace.org

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu