sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Válida sin barreras estableix un acord de col·laboració amb COCEMFE Catalunya

COCEMFE Cataluña valida sin barreras

COCEMFE, Confederació Espanyola de Persones amb Discapacitat Física i Orgànica, és una Organització No Governamental sense ànim de lucre que es va constituir en 1980.

La Sra. Roser Roigé presidenta de COCEMFE Catalunya, i el Gerent de Válida sin barreras, el Sr. Francesc Nonó, signen un conveni de col·laboració per enfortir esforços que ajudin a les persones amb discapacitats físiques i per defensar els seus drets i millorar la seva qualitat de vida. Les línies estratègiques de COCEMFE són la prestació d'una cartera de serveis i activitats dirigides a les entitats confederades i a les persones amb discapacitat física i orgànica, la cohesió del moviment associatiu, les relacions institucionals, l'excel·lència en gestió, la comunicació, la gestió dels recursos humans i la gestió financera.

Les àrees d'actuació de COCEMFE són múltiples, tenint especial incidència en la integració laboral, educació i formació, accessibilitat, atenció sociosanitària, atenció a la infància, la joventut i la dona, oci i temps Lliure, documentació i informació, assessorament jurídic, participació en programes europeus i Cooperació per al Desenvolupament a Iberoamèrica.

Units per un món millor i sense barreres!

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu