sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Válida sin barreras extrema totes les mesures de seguretat per fer front al coronavirus

coronavirus covid confinament

Perque la salut dels nostres clients és la nostra màxima prioritat

A Válida sin barreras sabem que les persones grans són les que estan més exposades la coronavirus. Així mateix, els problemes d’accessibilitat s’aguditzen encara més durant aquests dies confinament en els què, per precaució, tot el món està obligat a quedar-se a casa. Conscients d’aquest fet i, amb l’objectiu de no posar en risc la salut de cap persona, posem a disposició de qui ho desitgi el nostre servei d’assessorament tècnic a distància, totalment segur, sense cap risc per a la teva salut i evitant així que cap persona entri a casa teva.

Necessitat d’instal·lar un salvaescales a casa

Si necessites instal·lar un salvaescales a casa (una cadira, una plataforma o un elevador), els nostres assessors et realitzaran una orientació sobre la millor solució i t’oferiran un pressupost a mida per a la instal·lació del teu salvaescales. Per a la teva seguretat, sempre a distància i per telèfon.

En el cas que estiguis interessat en instal·lar un salvaescales i, per a la teva tranquil·litat a nivell d’existències, realitzaríem la reserva de la màquina. Això permetrà no demorar més la seva instal·lació en el temps tenint en compte les llistes actuals d’espera que creixen diàriament. Així mateix, valorarem aquells casos on la instal·lació pugui ser més urgent, complint amb el més exhaustiu protocol de seguretat.

 

Una petita ajuda pels nostres clients


A més, conscients de que entre tots hem de fer front a aquest moment tant delicat, al sol·licitar un pressupost durant aquests dies, aplicarem un descompte especial a totes les reserves de salvaescales com a gest de confiança cap als nostres clients.

Válida sin barreras

#joemquedoacasa

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu