sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Válida sin barreras i AMFI uneixen esforços per a millorar la qualitat de vida de las persones

Válida sin barreras i AMFI (Asociación para la Integración Sociolaboral de Personas con Discapacidad Física y Sensorial)) uneixen sinergies per poder fer la vida més fàcil a les persones amb discapacitat física i mobilitat reduïda. Fruit d'aquesta col·laboració, la recentment estrenada Oficina Tècnica d'Accessibilitat d'AMFI, oferirà tot tipus d'informació sobre accessibilitat i supressió de barreres arquitectòniques, a més d'assessorament virtual, telefònic i presencial. Així, les persones amb problemes de mobilitat podran conèixer de manera ràpida, gratuïta i personalitzada què solucions en accessibilitat existeixen, quins són les més adequades per a cada cas, com es pot adaptar una llar de manera fàcil després d'un accident, si existeixen ajudes o subvencions,… etc.

AMFI va néixer en 1996 i és una entitat declarada d'utilitat pública. A més de treballar a favor d'una major integració sociolaboral de les persones amb discapacitat, donis del 1996 impulsa serveis especialitzats com a gabinets de psicologia, treball social, o fisioteràpia, activitats d'oci (des de pilates a perruqueria), i formació (anglès, guitarra, pintura..). A més s'ofereixen per a la recollida i préstec de material ortopédico i organitzen periòdicament xerrades i tallers d'interès general.

Válida sin barreras, amb més de 15 anys d'experiència, s'ha consolidat com una de les empreses de referència del sector de l'accessibilitat i la supressió de barreres arquitectòniques a nivell nacional. Destina part dels seus beneficis a Responsabilitat Social Corporativa, de manera que reinvierte en la societat recursos perquè les entitats, fundacions, associacions i particulars puguin portar una vida més fàcil, autònoma i sense barreres.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu