sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Válida sin barreras i ITACAN, junts per l'accessibilitat

Millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat requereix molta empatia. Escales, desnivells massa pronunciats o banys impracticables per a un usuari en cadira de rodes són algunes barreres arquitectòniques que, a dia d'avui, limiten o impedeixen l'accessibilitat de moltes persones. La supressió d'aquestes barreres suposa una meta per garantir la inclusió de tota societat, així com procurar pel benestar de tots els ciutadans. 

Per això, Válida sin barreras suma esforços amb ITACAN, entitat dedicada a la teràpia assistida amb gossos, situada a Canet de Mar (Barcelona). Ofereix serveis a centres d'assistència per a persona amb discapacitat, adaptats al caràcter de cada grup. Per a això, compten amb Shiva, una Bouvier de Berna ensinistrada des de petita per ajudar a les persones amb discapacitat. Al costat de Patricia, titulada en Tècnic en Teràpies Assistides amb Gossos, realitzen un ampli ventall d'activitats enfocats a treballar les necessitats específiques. 

Gràcies a l'organització d'aquest tipus d'activitats, la introducció d'una animal en una sessió de teràpia suposa un plus de motivació per als assistents. Així, les persones que interactuen amb l'animal milloren el seu sociabilització, la seva empatia, la seva autoestima… A més, permet als centres aconseguir els seus objectius amb major facilitat i d'una manera molt més amena i divertida.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu