sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Válida sin barreras participa en el “Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple”

Válida sin barreras va participar ahir en el “Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple”. L'esdeveniment, organitzat per l'associació TEMYQUE (Tengo Esclerosis Múltiple y Què) i FEM (Fundació Esclerosi Múltiple), va tenir lloc en la piscina municipal de Santa Coloma de Gramanet (Barcelona) entre les 10 i les 12h.

Al llarg del matí, van ser molts els que es van sumar a participar en aquest esdeveniment solidari. Veïns i celebritats locals, de totes les edats, es van apropar al lloc per apuntar-se a la iniciativa i gaudir d'un bon capbussó.

Un dels moments més significatius va ser quan es va procedir a col·locar un cartell en la fons de la piscina amb el “Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple”. Posteriorment, es va convidar a tots els assistents a llançar-se en cadena a la piscina.

Des de Válida sin barreras, vam voler sumar-nos a aquesta iniciativa per garantir la màxima accessibilitat. Per això, vam cedir un elevador per a piscines AQUA perquè totes les persones que volguessin poguessin gaudir d'un bon bany: persones amb mobilitat reduïda, majors o amb discapacitat. Com a anècdota, gràcies a aquest elevador una de les assistents, que portava 20 anys sense poder entrar en una piscina, va poder gaudir d'un bon bany gràcies a l'elevador i als ànims de TEMYQUE.

Agraïm a tots els assistents la seva participació i a TEMYQUE per haver-nos convidat a participar. Esperem poder continuar ajudant 🙂

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu