sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Válida sin barreras participa en la Jornada sobre Teràpia Ocupacional

Divendres passat 6 de novembre es va celebrar la Jornada sobre Teràpia Ocupacional i Accessibilitat en la Llar. L'esdeveniment es va realitzar en la Fundació d'Estudis Superiors (FES) d'Olot, davant una sala repleta d'assistents. Entre les més de 60 assistents es trobaven cuidadores de persones majors, terapeutes ocupacionals, funcionaris de l'administració pública de benestar i família, tècnics i altres professionals de l'àmbit de la sanitat.

La Jornada va estar dividida en dos grans blocs. El primer, a càrrec de Carme Amer, va estar dedicat a la Teràpia ocupacional per a l'assistència de persones majors. Durant la seva ponència, els assistents van poder conèixer la diversitat d'opcions que una persona major ha de tenir en compte per garantir la seva autonomia. Al final, es va originar un petit debat sobre la incompatibilitat actual de millores en l'accessibilitat i pèrdua d'ingressos segons la llei de dependència.

Després d'una breu pausa, va començar el segon bloc. En aquest cas, Albert Vila va realitzar la seva ponència centrada en les solucions en accessibilitat. Cadires salvaescales, plataformes pujaescales, elevadors o adaptació de cotxes van ser alguns dels exemples exposats sobre millora d'accessibilitat.

Finalment, acabada les dues intervencions, els assistents van poder veure i tocar una adaptació d'un cotxe realitzada per Válida sin barreras. Just davant de l'edifici del FES, es trobava el cotxe adaptat de Válida Car, un exemple de rampa amb un rebaix de pis i un volant adaptat. Això va permetre, a més, empatitzar amb les persones que utilitzen cadira de rodes.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

salvaescales google
menu