sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Válida sin barreras participarà en la Jornada de Portes Obertes de Comercial Nonó-Linde

Dissabte que ve 8 d'octubre se celebrarà les Jornades de Portes Obertes de Comercial Nonó. L'esdeveniment tindrà lloc en les instal·lacions d'aquesta empresa, situada al costat d'una de les seus de Vàlida sense barreres, en la calli Ca Colobra nº 21, al polígon industrial de Montfullá de Bescanó (Girona).

La Jornada està oberta a tots els públics amb entrada lliure. De les 10:00 a les 14:00, a l'edifici de Comercial Nonó i en els seus voltants, es realitzessin activitats gratuïtes per a totes les edats: castells inflables, toro mecànic, concerts en directe, piscolabis,… A més de demostracions de productes i el tradicional Concurs de Carretons elevadors Boga per a professionals.

Válida sin barreras hi estarà present i exposarà les últimes novetats en accessibilitat. Les persones interessades en solucions salvaescaleras, ascensors, elevadors,… podran provar en primera persona aquests productes, consultar els seus dubtes amb tècnics especialitzats i rebre informació sobre els models i preus.

Tots els assistents podran gaudir d'aquestes i altres activitats de manera totalment gratuïta. L'acte estarà obert a professionals i particulars.

Si busques una solució que et permeti salvar escales, passar d'un pis a un altre de manera accessible o estàs pensant a adaptar el teu cotxe per a persones amb mobilitat reduïda, vine a la Jornada de Portes Obertes. Descobriràs un món sense barreres.

Data: dissabte 8 d'octubre del 2016

Lloc: C/ Can Culebra nº 21, al polígon industrial de Montfullà - Bescanó (Girona).

Horari: 10:00 a 14:00.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu