sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Válida sin barreras participarà en les II Jornades “Conviure amb Capacitats”

Conviure amb Capacitats discapacidad

Les segones jornades “Conviure amb Capacitats” se celebraran aquest cap de setmana vinent al càmping Bassegoda Park d'Albanyà. L'objectiu és repetir l'èxit de participació de l'any passat, en el qual al voltant d'unes 150 persones van participar de les seves activitats. Aquest any, tots els beneficis que s'aconsegueixin durant els dies 17 i 18 de març aniran destinats a la Fundació Altem, especialitzada en l'atenció de persones amb discapacitat intel·lectual a la comarca de l'Alt Empordà (Girona).

Es tracta d'unes jornades creades amb l'objectiu de trencar tòpics i posar de manifest històries de superació personal. Dos dies plens de ponències, tallers i activitats dirigides a totes aquelles persones que són capaces d'aconseguir allò que es proposen en la vida, encara que tinguin algun tipus de discapacitat.

Válida sin barreras participarà en aquestes jornades exposant un vehicle adaptat per a persones amb discapacitat i mobilitat reduïda. Així mateix, el dissabte a la tarda, havent dinat, realitzarà una ponència sobre accessibilitat, autonomia i qualitat de vida.

L'assistència és gratuïta. Us hi esperem!

Font imatge: Hora Nova

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu