sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Válida sin barreras, patrocinador oficial de la Secció Esportiva de Grup Mifas

Válida sin barreras segueix fidel a la seva política de responsabilitat social corporativa i, un any més, renova el patrocini oficial de la Secció Esportiva de Grup Mifas.

Albert Vila, director comercial de Válida sin barreras, i Albert Carbonell, president del Grup MIFAS, han signat recentment el conveni mitjançant el qual l'empresa especialista en solucions i serveis d'accessibilitat i d'elevació vertical patrocinarà l'equip de bàsquet en cadira de rodes i també la boccia, un esport practicat per a persones amb gran discapacitat física, durant la temporada 2016-1017.

L'equip de bàsquet en cadira de rodes seguirà anomenant-se Válida sin barreras – CB MIFAS i tota l'equipació lluirà el logotip i els colors corporatius de l'empresa.

Fruit d'aquest conveni, totes les persones que siguin titulars del carnet Amic de MIFAS tindran també un 10% de descompte en solucions salvaescaleras (cadires subeescaleras, plataformes, elevadors verticals), ascensors i manteniments i adaptació de vehicles. A més, totes les persones interessades rebran assessorament i visita presencial a domicili totalment gratuït i sense compromís.

Endavant amb l'esport adaptat i sense barreres!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu