sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Válida sin barreras present a la Setmana de la Rehabilitació.

Setmana de la Rehabilitació amb Valida sin barreras

La Setmana de la Rehabilitació és una iniciativa del CAATEEB (Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Barcelona) orientada a tractar a nivell tècnic tots aquells aspectes relacionats amb la rehabilitació d'edificis. Es tracta d'una setmana on professionals de diversos sectors informaran sobre rehabilitació energètica, sostenibilitat, tecnologia, economia i accessibilitat, entre d'altres temes.

En aquest mateix context, un assessor tècnic de Válida sin barreras impartirà aquesta tarda una ponència sobre innovació en solucions per a l'accessibilitat, donant a conèixer als professionals del sector aquelles millores en la supressió de barreres arquitectòniques que existeixen en el mercat per convertir en accessibles espais i entorns que a dia d'avui no ho són.

La rehabilitació permet millorar l'eficiència i la qualitat de vida dels ciutadans. Per un món sense barreres!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu