sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Válida sin barreras presenta el salvaescales INVISIBLE

salvaescales invisible

INVISIBLE és una escala convertible en plataforma. Aquest salvaescales disposa d'un sistema d'elevació que es mimetitza completament amb l'entorn, passant totalment desapercebut allí on s'instal·la.

La característica distintiva d'aquest elevador personalitzat és que els graons / escales es transformen en una plataforma quan s'activa el sistema, d'aquesta manera, permet pujar o baixar a qualsevol persona (amb o sense cadira de rodes) sense cap dificultat i de manera totalment segura i autònoma. Així mateix, permet instal·lar-se tant en ambients d'interior com en intempèrie, fusionant-se a la perfecció amb tota mena de superfícies: fusta, marbre, pedra, etc.

INVISIBLE és una solució per a l'accessibilitat perfecta per a instal·lar-se en espais on impera el factor estètic. També és ideal per a aquells espais on és primordial preservar el valor històric, l'arquitectura del lloc i el seu entorn. Per tal motiu, el salvaescales INVISIBLE ja s'ha instal·lat en diversos edificis de prestigi com la Catedral de Notre Dame de París i l'Edifici del Parlament danès.

Per un món sense barreres!

 

  
Més informació sobre l'escala elevadora INVISIBLE aquí.
La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu