sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Válida sin barreras presenta la Genny pels carrers de Girona

Els carrers de la ciutat Girona van ser l'escenari triat per presentar, el passat 2 de maig, a Genny, la nova cadira de rodes que pretén revolucionar el concepte de desplaçament facilitant una plena autonomia a les persones amb mobilitat reduïda. 

Els pendents pronunciats i els sòls irregulars del barri vell de Girona, van ser tan sols un exemple de les barreres arquitectòniques que va haver de superar la Genny i els voluntaris que es van prestar a provar-la. I és que, per molt adaptada que sigui una ciutat, sempre existeixen obstacles difícils de superar per a les persones que es desplacen habitualment en cadira de rodes.

Genny és una cadira de rodes que integra el sistema Segway en el seu funcionament. Aquesta tecnologia és la que proporciona a l'usuari una estabilitat total així com una plena llibertat de moviments sense realitzar cap tipus d'esforç físic.

Segons va explicar en roda de premsa Albert Vila, director comercial de Válida sin barreras, “Genny suposa un gran avanç per a les persones amb mobilitat reduïda, doncs permet a qui la condueix, realitzar còmodes desplaçaments per qualsevol tipus de superfície, ja sigui sorra, asfalt o fins i tot neu, amb tan sols un lleuger balanceig del cos”. 

Genny és un revolucionari exemple de com la tecnologia al servei de la mobilitat permet millorar la inclusió de les persones amb mobilitat reduïda en la societat i la seva plena integració a la ciutat.

Per una vida sense barreres!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu