sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Válida sin barreras presenta una nova solució salvaescales: FUTURA

plataforma salvaescales futura

Les persones amb discapacitat o mobilitat reduïda podran, per fi, accedir als edificis púlbics i històrics de la seva ciutat. I és que, Válida sin barreras, presenta una nova solució: la plataforma elevadora FUTURA.

Futura permet superar alçades d'1,20m i té una gran capacitat de transport (fins a 400kg). És de molt fàcil ús, l'usuari només ha de prémer un botó del control remot.

Aquest elevador pot instal·lar-se tant en interiors com en intempèrie i, a més, és transitable fins i tot per a cotxes o camions.

Futura gaudeix d'un sistema anomenat “Flush-to-floor” que li permet col·locar-se arran de terra. Aquesta característica, juntament amb el seu disseny elegant i funcional, permet que s'adapti totalment a l'entorn i passi inadvertida a ulls del vianant.

Aquesta plataforma elevadora és de molt ràpida instal·lació.

La vida és més fàcil sense barreres!
Aquí trobareu més informació i fotografies sobre la plataforma salvaescales FUTURA.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu