sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Vàlida sin barreras renova el conveni de col·laboració amb MIFAS

El passat divendres 10 de juliol Válida sin barreras va signar un nou conveni de col·laboració amb el Grup MIFAS. Aquest conveni suposa una col·laboració molt més estreta i participativa, obrint-se una nova etapa per a ambdues parts.

Per una costat, Válida sin barreras serà, un any més, patrocinador oficial del club de bàsquet MIFAS. Així, la samarreta negra característica d'aquest equip -que ha guanyat la lliga catalana de bàsquet- seguirà comptant amb el logo i el compromís d'aquesta empresa.

D'altra banda, Válida sin barreras continua apostant per ajudar a les persones amb discapacitat. Per això, i com a novetat d'aquest any, patrocina oficialment a Vasile Ajupi, campió internacional de boccia. Vasile és soci del Grup MIFAS i membre de la seva Selecció Esportiva.

El conveni engloba altres punts de col·laboració, tots ells enfocats cap a una mateixa meta: fer la vida de les persones més fàcil i segura. Vàlida sin barreras aposta i seguirà apostant per les persones que més ho necessitin. Per això, aquest conveni s'inclou en la línia de responsabilitat i compromís social.

Per un món sense barreres!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu