sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Válida sin barreras renova el patrocini de la secció esportiva de MIFAS

valida sin barreres colaboració mifas

Ahir es va dur a terme la firma del conveni de col·laboració entre Válida sin barreras i Associació MIFAS amb el que l’empresa especialitzada en solucions per a l’accessibilitat dóna tot el seu suport a l’esport adaptat.

Francesc Nonó, gerent de Válida sin barreras i Albert Carbonell, president de Grup MIFAS, han firmat el conveni en què per sisè any consecutiu, l’empresa patrocina la Secció Esportiva de l’entitat: el bàsquet en cadira de rodes i la boccia.

Aquesta temporada, Válida sin barreras CB MIFAS, l’equip de bàsquet en cadira de rodes de l’entitat, disputarà a la Segona Divisió de la Lliga Espanyola, competició que s’iniciarà el mes de novembre i en què hi participen sis equips d’arreu d’Espanya. La formació participa també a la Lliga Catalana Nivell 1, formada per cinc equips catalans. L’equip juga els seus partits a casa, el diumenge a les 12h, al Pavelló de Girona Fontajau.

Pel que fa a la boccia, disciplina paralímpica practicada per persones amb paràlisis cerebral o discapacitat física severa, MIFAS compta amb les figures de Vasile Agache i Ramon Prats, primer i segon classificat respectivament del campionat d’Espanya individual i per parelles en la categoria BC4 i Xavier Pujols, primer classificat per equips de boccia BC1.

El patrocini signat entre Válida sin barreras i Associació MIFAS és per a la temporada 2017-18 amb l’objectiu de donar suport econòmic a l’equip de bàsquet en cadira de rodes i a la boccia de la Secció Esportiva de l’entitat, obrint portes a futures col·laboracions a favor del col·lectiu de persones amb diversitat funcional.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu