sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Válida sin barreras renova el seu compromís amb el “Postgrau en Accessibilitat i Disseny per a Tots” de la School of Architecture de UIC Barcelona

Válida sin barreras ha renovat el seu compromís amb el Postgrau en Accessibilitat i Disseny per a Tots de la School of Architecture de la UIC Barcelona, que va començar a l’octubre la seva sisena edició. En la signatura de la renovació d’aquest conveni han estat presents Albert Vila, director comercial de Válida sin barreras; el rector de la UIC Barcelona, el Dr. Xavir Gil, i el director del postgrau, l’arquitecte Enrique Rovira-Beleta.

Aquest postgrau és la primera iniciativa formal acadèmica que contempla l’accessibilitat des d’un punt de vista global i en un marc de transversalitat. Aquest programa és de gran valor per aconseguir que el Disseny per a Tots sigui universal i versàtil, ja que els requeriments d’accessibilitat són diferents a cada país.

Es tracta d’una oportunitat per descobrir “les capacitats de les persones amb discapacitats” i veure que “l’accessibilitat no és solament una necessitat per a les persones amb discapacitat, sinó un avantatge per a tots els ciutadans”, segons explica Rovira-Beleta; aconseguint amb això, ciutats, edificis, habitatges, mitjans de transport i sistemes de comunicació còmodes i segurs per a tots els ciutadans, especialment per a aquells amb mobilitat o comunicació reduïda, però amb disseny normalitzat per a tots.

Amb aquesta iniciativa pionera a Espanya, Europa i Llatinoamèrica, es pretén sensibilitzar i formar a futurs arquitectes i tècnics en matèria d’accessibilitat en la construcció d’edificis (rehabilitació, patrimoni, adaptació, domòtica, etc.) sent conscients de la importància que té abordar l’actual problemàtica des de l’arrel, aconseguint una major adaptabilitat dels mateixos a favor de totes les persones i especialment d’aquelles amb discapacitat.

Amb accions com aquesta, Válida sin barreras reafirma la seva política de responsabilitat social corporativa a favor dels drets de les persones amb discapacitat i mobilitat reduïda, amb el ferm objectiu de millorar la seva qualitat de vida.

Válida sin barreras

És una empresa especialitzada a oferir solucions d’accessibilitat per a persones grans, amb mobilitat reduïda i a persones amb discapacitat. Ajuden a superar les barreres arquitectòniques del dia a dia per millorar la qualitat de vida de les persones.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu