sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Válida sin barreras renova el seu compromís amb el Postgrau en Accessibilitat i Disseny per a Tots de la ESARQ-UIC

Postgrau en Accesibilitat i disseny

Válida sin barreras, especialista a oferir solucions d'accessibilitat a persones amb mobilitat reduïda, ha renovat el seu compromís amb el Postgrau en Accessibilitat i Disseny per a Tots de l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de la Universitat Internacional de Catalunya (ESARQ-UIC), que arrencarà a l'octubre la seva quarta edició. 

Aquest postgrau és la primera iniciativa formal acadèmica que contempla l'accessibilitat des d'un punt de vista global i en un marc de transversalitat. Aquest programa és de gran valor per aconseguir que el Disseny per a Tots sigui universal i versàtil, ja que els requeriments d'accessibilitat són diferents a cada país.

Segons el seu director, Rovira-Beleta, el curs suposa tota una oportunitat per descobrir “les capacitats de les persones amb discapacitats” i veure que “l'accessibilitat no és solament una necessitat per a les persones amb discapacitat, sinó un avantatge per a tots els ciutadans”. D’aquesta manera, s’aconsegueixen ciutats, edificis, habitatges, mitjans de transport i sistemes de comunicació còmodes i segurs per a tots els ciutadans, especialment per a aquells de mobilitat i/o comunicació reduïda, i amb un disseny normalitzat per a tots.

El programa combina teoria i pràctica, i les sessions de treball són virtuals i interactives (online): l'alumne pot cursar-ho des de qualsevol part del món i compta amb un claustre de professors de diferents països. El postgrau compta amb professionals de reconegut prestigi en els diferents sectors de l'àmbit i l'activitat del disseny per a tots, així com amb representants d'organitzacions de persones amb discapacitat i institucions de serveis en matèria d'accessibilitat universal. Inscripcions: [email protected]

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu