sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Válida sin barreras suma 9 anys patrocinant l'esport adaptat de MIFAS

Patrocini Válida sin barreras i Grup MIFAS per a l'esport adaptat

Aquest matí, Francesc Nonó, director tècnic de Válida sin barreras, Albert Vila, director tècnic de Vàlida Lift i Albert Carbonell, president del Grup MIFAS, han establert el patrocini de Válida sin barreras amb l'esport adaptat de l'Associació MIFAS, sumant 9 anys des de l'inici d'aquesta col·laboració. Aquest patrocini entre Válida sin barreras i Associació MIFAS és per a la temporada 2019-20.

L'empresa i l'entitat comparteixen valors d'inclusió i mantenen una forta relació en tots els sentits. L'objectiu és continuar donant suport a l'esport de básquet en cadira de rodes i la boccia de l'associació.

Amb aquesta relació es busca promoure l'esport adaptat i donar-li una major visibilitat. A més, enguany, per motiu de la pandèmia del COVID-19 està sent encara més difícil per al món de l'esport adaptat.

A més del suport econòmic dels dos esports, es pretén realitzar diferents accions que serveixin per a ajudar al col·lectiu de persones amb diversitat funcional i professionals del sector.

En l'actualitat, l'equip participa en la Segona Divisió de la Lliga Espanyola a l'expectativa de reprendre els partits posposats per la tercera ona.

La boccia és una disciplina d'esport exclusivament paralímpic, similar a la petanca i està concebut per a persones amb paràlisi cerebral o discapacitats motores greus. L'equip de MIFAS compte amb els integrants Vasile Agache i Ramon Prats, competint tant a nivell nacional com internacional.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu