sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Válida sin barreras us desitja... Bon Nadal!

De cares al 2016 ja tenim el repte marcat: el de poder compartir molts anys més amb vosaltres i que tothom pugui tenir una vida més fàcil i sense barreres. Estem segurs que, junts, amb molt esforç i dedicació, ho aconseguirem!

Us desitgem un Feliç Nadal i un Pròsper 2016 amb aquesta felicitació feta per la Bruna Foxà, de 9 anys. Ella és la guanyadora del Concurs Infantil de Postals Nadalenques que realitzem a Válida sin barreras. Segur que el seu esperit nadalenc, i el de la seva mare, la nostra companya Sandra Rivero, ens donarà molts èxits per al proper any (podeu veure la postal completa aquí).

La Martina, filla de Roger Argemí, va obtenir un no menys important 2n premi, i en Roger Foxà d'11 anys es va fer amb la tercera posició.

Gràcies a tots els 23 nens i nenes que van participar al concurs, sou tots uns petits grans artistes, i ens alegreu cada dia amb els vostres dibuixos penjats a la paret 🙂

Molta llum, sort, i accessibilitat per a tots!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu